Nyheder

Hvordan vælger man håndvask og toilet?Hvilke områder skal du fokusere på?Hvad skal jeg være opmærksom på?


Indlægstid: 12. maj 2023

Under processen med at renovere badeværelset derhjemme, skal vi helt sikkert købe noget sanitetsartikler.For eksempel på vores badeværelse skal vi næsten altid installere toiletter, og der er også montering af håndvaske.Så hvilke aspekter skal vi vælge imellem til toiletter og håndvaske?For eksempel stiller en ven nu dette spørgsmål: Hvordan vælger man en håndvask og toilet?

https://www.sunriseceramicgroup.com/products/

Hvad er de afgørende faktorer for valg af håndvask og toilet på badeværelset

Den første afgørende faktor er størrelsen på badeværelset.Badeværelsets størrelse afgør også størrelsen på håndvasken ogtoiletsom vi kan vælge imellem.Det skyldes, at vi indkøber toiletter og håndvaske, der skal monteres på hver deres plads.Hvis størrelsen ikke passer, er selv en god håndvask og toilet blot pynt.

Den anden afgørende faktor er vores brugsvaner.For eksempel er der to typer håndvaske i badeværelset: den første type er en på scenen håndvask, og den anden type er en off scene håndvask.Så vi skal vælge i henhold til vores sædvanlige brugsvaner.Det samme gælder toiletter, herunder store lange toiletter og bredere.

https://www.sunriseceramicgroup.com/products/

Den tredje afgørende faktor er installationsmetoden.Toilettet i vores badeværelse er stort set siddende direkte på jorden, og derefter forseglet og fastgjort med glaslim.Nogle af håndvaskene på vores badeværelse er væghængte eller gulvmonterede, og monteringsmetoden bør så vidt muligt bekræftes på forhånd.

Sådan vælger du en håndvask på badeværelset

Det første punkt er, at vi skal vælge bordpladen på badeværelset ud fra den reserverede størrelse på håndvasken på badeværelset.Eksempelvis er størrelsen på den almindelige håndvaskbordplade i badeværelset 1500mm × 1000mm, også 1800mm × 1200mm og andre forskellige størrelser.Når vi skal vælge, skal vi vælge bordpladen på badeværelseshåndvasken ud fra den faktiske størrelse på vores badeværelse.

Det andet punkt er at vælge installationsmetoden for håndvasken.Hovedspørgsmålet her er, om vi vælger et bassin på scenen eller et bassin uden for scenen.Mit personlige bud er, at for dem med relativt lille plads derhjemme, kan man vælge et bassin på scenen;For dem med stor plads i hjemmet, kan du vælge et bassin under bordet.

https://www.sunriseceramicgroup.com/products/

Det tredje punkt er kvalitetsudvælgelsen afhåndvask.Hvordan man sikrer kvaliteten af ​​håndvasken afhænger af glasurens kvalitet.Vi kan iagttage håndvaskens glasur, som har en god samlet glans og ensartet refleksion, hvilket gør den til en god glasur.Derudover kan du trykke for at lytte til lyden.Hvis det er klart og sprødt, indikerer det en tæt tekstur.

Det fjerde punkt er at vælge mærke og pris på håndvasken.Mit personlige forslag er at vælge en højkvalitets håndvask og prøve at vælge et kendt mærke.Derudover skal du til prisen vælge en mellempris håndvask for fuldt ud at opfylde vores families behov.

Sådan vælger du et toilet på badeværelset

Det første, vi skal bekræfte, er størrelsen på badeværelsets toilet.Der er faktisk to dimensioner til toilettoilettet: den første er afstanden mellem toilettoilettets afløbshul og væggen;Det andet punkt er størrelsen på selve toilettet.Vi skal på forhånd bekræfte afstanden mellem drænhullerne i badeværelset og væggen, såsom de konventionelle mål på 350 mm og 400 mm.Vælg et matchende toilet baseret på hulafstanden i kloakrøret.Vi skal bekræfte størrelsen på selve toilettet på forhånd, ellers bliver det svært at bruge i fremtiden.

For det andet skal vi forstå, hvordan man skelner kvaliteten af ​​toiletter.Lad os først se på vægten af ​​toilettet.Jo tungere vægten af ​​selve toilettet er, jo bedre er kvaliteten, da dens kompakthed er højere.Det andet punkt er at se på glasurlaget på overfladen af ​​toilettet.Glansen af ​​glasurlaget er god, og den samlede refleksion er konsistent, hvilket indikerer, at glasurlaget er relativt godt.Det tredje punkt er også at lytte til lyd.Jo mere sprød lyd, jo bedre kvalitet på toilettet.

Det tredje punkt er valget af toiletmærke og pris.Med hensyn til mærker foreslår jeg personligt, at alle vælger nogle kendte indenlandske mærker for fuldt ud at opfylde deres behov.Prismæssigt er mit personlige forslag at vælge et toilet, der koster omkring 3000 yuan, hvilket er meget godt.

https://www.sunriseceramicgroup.com/products/

Hvilke andre faktorer skal overvejes, når du vælger håndvask og toilet på badeværelset

Det første punkt er at vælge håndvaske og toiletter ud fra behov.Personligt har jeg altid modsat mig blindt at forfølge høje priser.For eksempel kan prisen på et enkelt toilet på nuværende tidspunkt nå op på titusindvis af yuan, hvilket jeg personligt mener er helt unødvendigt.Vi kan vælge den med høj omkostningseffektivitet.

Det andet punkt, vi skal fokusere på, er montering af håndvaske og toiletter.Til installation af håndvaske anbefales det at vælge gulvmonterede.For vægmonteringen er trods alt ikke særlig stabil, og det kræver, at der bores huller på flisevæggen.Installationen af ​​toilettet anbefales ikke at flytte det, da det kan forårsage blokering på et senere tidspunkt.

 

Online Inuiry